Μια νέα σελίδα ανοίγει στη γαστρονομική ιστορία της Costa Navarino, καθώς το πολυβραβευμένο θέρετρο της Μεσσηνίας εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό του με εντυπωσιακές προσθήκες και ανανεώσεις, υπογράφοντας παράλληλα μια σημαντική συνεργασία με τον βραβευμένο σεφ, Αλέξανδρο Τσιοτίνη.

14

Γαστρονομική αλλαγή με υπογραφή Michelin

Ο καταξιωμένος σεφ φέρνει τη δική του φιλοσοφία στο Navarino Dunes, με αιχμή του δόρατος το νέο εστιατόριο Paráfrasi by CTC. Εδώ, η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα επαναπροσδιορίζεται μέσα από μια σύγχρονη ματιά, με έμφαση στα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα και τη δημιουργική γαστρονομία. «Αποδίδουμε τη δική μας ερμηνεία στην αυθεντική ουσία της Ελληνικής κουζίνας», τονίζει ο σεφ Τσιοτίνης, «αναδεικνύοντας τη διαχρονικότητά της με έναν σύγχρονο, δημιουργικό τρόπο».

Η επιρροή του CTC επεκτείνεται και στη «Souvlakerie», όπου το ελληνικό street food αναβαθμίζεται με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, ενώ το ανανεωμένο «Kafenio» προσφέρει μια σύγχρονη εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού καφενείου.

Ανανέωση σε όλα τα επίπεδα

Το εμβληματικό παραθαλάσσιο εστιατόριο Barbouni εγκαινιάζει φέτος early dinner service, με ένα εκλεπτυσμένο tasting menu που αναδεικνύει τα θαλασσινά και το φρέσκο ψάρι από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο. Το Da Luigi μεταμορφώνεται σε αυθεντική ιταλική trattoria, εισάγοντας την καινοτόμο ιδέα των recipe postcards, επιτρέποντας στους επισκέπτες να πάρουν μαζί τους τις αγαπημένες τους συνταγές.

Το Flame διατηρεί την υψηλή του ταυτότητα στις επιλεγμένες κοπές κρέατος, ενώ το 1827 στο Westin Lounge μεταμορφώνεται σε έναν προορισμό δημιουργικής γαστρονομίας με το νέο concept «all day creative bites and snacks». Στο Anax του Romanos, το Messinian treat experience φέρνει την τοπική παράδοση στο προσκήνιο, συνδυάζοντας παραδοσιακές γεύσεις με μια εξειδικευμένη εμπειρία καφέ.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις οικογενειακές επιλογές, με το Division 16 να προσφέρει περισσότερες υγιεινές επιλογές για τους μικρούς επισκέπτες, ενώ το Morrias εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με διεθνείς θεματικές βραδιές. Το in-room dining επίσης αναβαθμίζεται με έμφαση στην υγιεινή διατροφή.

Πολυτελής διαμονή σε επίπεδο παγκόσμιας κλάσης

Το The Romanos, a Luxury Collection Resort, επιβεβαιώνει τη θέση του ως κορυφαίου προορισμού πολυτελούς διαμονής, με μια εντυπωσιακή συλλογή καταλυμάτων. Από κομψές σουίτες 43 τ.μ. έως τις επιβλητικές Royal Villa Methoni και Royal Villa Koroni των 630 και 660 τ.μ. αντίστοιχα, κάθε επιλογή διαμονής προσφέρει μοναδικές εμπειρίες.

Οι δέκα Ionian Exclusive Villas ξεχωρίζουν για την απρόσκοπτη θέα στο Ιόνιο και την άμεση πρόσβαση στην παραλία. Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης και υπηρεσία μπάτλερ, ενώ οι Royal Villas προσφέρουν επιπλέον ιδιωτικό γυμναστήριο, σάουνα και χώρο spa.

Οι επισκέπτες των βιλών απολαμβάνουν μια σειρά από εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς με λιμουζίνα από τα αεροδρόμια Αθήνας και Καλαμάτας, χρήση του ελικοδρομίου, πολυτελή προϊόντα περιποίησης εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα, καθώς και ελεύθερη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Anazoe Spa και στα γήπεδα τένις.

Αειφόρος προσέγγιση

Σε πλήρη εναρμόνιση με τις αρχές βιωσιμότητας της Costa Navarino, όλοι οι χώροι εστίασης υιοθετούν πρακτικές βιώσιμης γαστρονομίας, συμπεριλαμβανομένης της φιλοσοφίας «nose-to-tail» για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης και τη χρήση τοπικών, εποχιακών προϊόντων, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του θέρετρου στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino ταξιδεύει τη γεύση της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο

Τo Mandarin Oriental, Costa Navarino αποχαιρετά τη σεζόν με μία κορυφαία γαστρονομική βραδιά

Σαββατοκύριακο στην Πύλο -Η χειμερινή γοητεία της παραλιακής Μεσσηνίας