Το κορυφαίο ιταλικό της Αθήνας, της Μάγκυς Ταμπακάκη, που γνωρίσαμε και θαυμάσαμε στο Master Chef του 2017-18, και του συζύγου της, Francesco Granata, “pizzaiolo” υψηλών προδιαγραφών με εξειδίκευση και πάθος για τη Ναπολιτάνικη πίτσα, θα σαλπάρει φέτος για τη θερινή σεζόν για την Τήνο και το πανέμορφο ξενοδοχείο «Aeolis Tinos Suites».
Στο νησί της Τήνου μπορεί κάθε λάτρης της ιταλικής κουζίνας να απολαύσει το μενού του κορυφαίου ιταλικού εστιατoρίου Napul’è, το μόνο βραβευμένο Ιταλικό εστιατόριο από τα FNL Best Restaurant Awards και την ίδια στιγμή βραβευμένο ως το καλύτερο «everyday-city-restaurant» στην Αθήνα.
Το μενού το έχει αναλάβει η ταλαντούχα, εξιδεικευμένη στη Ιταλική κουζίνα, σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη και ο σύζυγός της Francesco Granata, maestro της Ναπολιτάνικης πίτσας, βοηθούμενος από τον γιο του Romeo, έναν 22χρονο Ναπολιτάνο «pizzaiolo» με ήδη 6 χρόνια εμπειρίας πίσω του σε παραδοσιακές πιτσαρίες στο κέντρο της Νάπολης.
Το Napul’è λειτουργεί μέσα στους χώρους του “Aeolis Tinos Suites” στον Τριαντάρο και προσφέρει μια αυθεντική ιταλική γευστική εμπειρία στο νησί της Τήνου. Από τα χειροποίητα ζυμαρικά μέχρι τις πίτσες που ψήνονται στον ξυλόφουρνο και τα κλασικά ιταλικά επιδόρπια, κάθε πιάτο φτιάχνεται με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια.
Το ιταλικό εστιατόριο Napul’è στο “Aeolis Tinos Suites” είναι ο τέλειος γευστικός προορισμός για όσους αναζητούν μια γεύση Ιταλίας, χωρίς να απουσιάζουν επιλεγμένες γεύσεις των Κυκλάδων. Το Napul’è αποτελεί σίγουρα μια γαστρονομική γέφυρα μεταξύ Ελλάδας και Νάπολης μέσω των συνταγών και των γεύσεών του.
Η Μάγκυ και ο Francesco θα αναλάβουν να εμπλουτίσουν επίσης το πρωινό αλλά και το all-day μενού του ξενοδοχείου μαζί με την συμμετοχή του Δημήτρη Καρουσιώτη, τον οποίο συναντούσαμε για πολλά χρόνια στην κουζίνα του Βαρούλκου.
Το Napul’e στο Aeolis Tinos Suites λειτουργεί από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο καθημερινά από τις 17:00, σερβίροντας όλες τις σπεσιαλιτέ που αγαπήθηκαν στην Αθήνα.
Το μενού του είναι -εκτός από τον ιταλικό πυρήνα του- εμπλουτισμένο και με αυθεντικά προϊόντα της Τήνου. Το Napul’e ξεχωρίζει από τα άλλα ιταλικά εστιατόρια στο νησί της Τήνου μια και χρησιμοποιεί μόνο τα πιο φρέσκα υλικά και τις αυθεντικές ιταλικές συνταγές, καθώς και μια ποικιλία επιλογών χωρίς γλουτένη, μέσα σε μια δροσερή, φιλόξενη ατμόσφαιρα με εξαιρετική εξυπηρέτηση, ιδανικό και για τα μικρά παιδιά. Και φυσικά, συνδυάζοντας την εκπληκτική θέα προς τη Χώρα της Τήνου, το Αιγαίο και τα νησιά των Κυκλάδων. Και βέβαια, το Napul’e προσφέρει και υπηρεσίες catering για ειδικές εκδηλώσεις (βαπτίσεις, γάμους, events) εντός του ξενοδοχείου.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τριαντάρος 84200, Τήνος, Κυκλάδες
T 6972696067 22830-29044
E info@aeolistinossuites.com