Η Αίγλη Ζαππείου, που λειτούργησε για πρώτη φορά το 1904, είναι και πάλι ανοιχτή για το κοινό. Ο ιστορικός χώρος διασκέδασης της Αθήνας στη νέα του εποχή έχει μετατραπεί σε ένα πολυσυλλεκτικό χώρο διασκέδασης διαθέτοντας ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, το ΑΙΓΛΗ RESTAURANT, ένα all-day bar-restaurant, το ΑΙΓΛΗ ALL DAY, τρεις σύγχρονους χώρους εκδηλώσεων, τους ΑΙΓΛΗ BALLROOM, ΑΙΓΛΗ UPSTAIRS και ΑΙΓΛΗ YARD και έναν εμβληματικό θερινό κινηματογράφο, το ΑΙΓΛΗ CINEMA.

13

«Δεν πρόκειται απλά για ανακαίνιση, αλλά για μια ολιστική επανεκκίνηση», τονίζει ο Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, Γενικός Διευθυντής της Αίγλης συμπληρώνοντας ότι «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ζωντανό οργανισμό που αναπνέει με τον παλμό της σύγχρονης Αθήνας, ένα χώρο που δεν λειτουργεί μόνο ως προορισμός, αλλά ως πλατφόρμα έκφρασης και συνάντησης. Κάθε γωνιά της ΑΙΓΛΗΣ έχει μια ιστορία να αφηγηθεί. Είμαστε ένας ζωντανός καμβάς όπου η ψυχαγωγία συνυπάρχει με τη γεύση και οι στιγμές μεταμορφώνονται σε όμορφες αναμνήσεις».

Η φιλοσοφία της νέας ΑΙΓΛΗΣ βασίζεται σε τέσσερις κύριους πυλώνες:

1. Πολυσυλλεκτικότητα: Ένας χώρος ανοιχτός σε όλες τις εκφράσεις και τις κοινότητες.

2. Περιεχόμενο: Συνεχής αναζήτηση νέων μορφών τέχνης και εμπειρίας.

3. Προσβασιμότητα: Ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, που καλωσορίζει κάθε επισκέπτη.

4. Βιωσιμότητα: Έμφαση σε πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και την κοινωνία.

Λειτουργώντας σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, η Αίγλη μετατρέπεται σε ένα δυναμικό οικοσύστημα που φιλοξενεί συναυλίες, εκθέσεις, γαστρονομικές εμπειρίες, εργαστήρια και πολιτιστικές συναντήσεις.

Η γαστρονομική φιλοσοφία της Αίγλης Ζαππείου αντικατοπτρίζει την ευρύτερη προσέγγιση του χώρου για πολυσυλλεκτικότητα. «Τα μενού εκτείνονται από προσεκτικά φτιαγμένα hot dogs και φρέσκιες pizzas μέχρι chateaubriand και ψάρι ψημένο στην parilla, συμπεριλαμβάνοντας ειδικά σχεδιασμένα μενού για παιδιά και κατοικίδια. Αυτή η ποικιλία επιλογών, που συνδυάζει την καθημερινή απόλαυση με τη γαστρονομική εμπειρία, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Αίγλης να είναι ένας χώρος όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει κάτι που ταιριάζει στις προτιμήσεις του» σημειώνει ο Νικόλας Λιάπης, Director of Operations της Αίγλης.

Διαβάστε ακόμα:

Οι κορυφαίες ταξιδιωτικές τάσεις του 2025

Αυτές θα είναι οι προδιαγραφές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης

Tα ρεκόρ Ελλάδας, Ισπανίας και Τουρκίας στον τουρισμό