Η είσοδος της Four Seasons στον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού με το Four Seasons Yachts θα πάρει σάρκα και οστά τον Ιανουάριο του 2026.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ντεμπούτο του, η εταιρεία αποκάλυψε τις γαστρονομικές εμπειρίες που θα προσφέρει το πρώτο της γιοτ, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες για ένα εκλεπτυσμένο, διαδραστικό και διεθνώς εμπνευσμένο ταξίδι.
Ένα ταξίδι γεύσεων στα εστιατόρια και μπαρ του Four Seasons I
Το γιοτ θα διαθέτει τρία διαφορετικά εστιατόρια, ένα καφέ και επτά μοναδικά concepts μπαρ, επιτρέποντας στους επιβάτες να απολαύσουν γεύσεις από όλο τον κόσμο. Μενού επιμελημένα από κορυφαίους σεφ, σομελιέ και mixologists των Four Seasons υπόσχονται μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία.
Σχετικά, ο κ. Alejandro Reynal, πρόεδρος και CEO της Four Seasons, σημείωσε ότι τα εστιατόρια και τα μπαρ είναι η καρδιά των ξενοδοχείων και το ίδιο θα ισχύει και στο Four Seasons I, δημιουργώντας στιγμές σύνδεσης, εορτασμού και γαστρονομικής τελειότητας στη θάλασσα.
Τα highlights της onboard γαστρονομίας
Sedna: Η κορωνίδα της κουζίνας
Το κύριο εστιατόριο του γιοτ, το Sedna, θα διακοσμηθεί με πλούσιους σμαραγδί τόνους και θα φιλοξενεί διάσημους guest chefs από τα καλύτερα εστιατόρια της αλυσίδας. Όταν δεν θα υπάρχει guest chef, το μενού θα εστιάζει σε μοντέρνα γαλλική κουζίνα.
Miuna: Η απόλυτη omakase εμπειρία
Για μια πιο αποκλειστική εμπειρία, το Miuna θα προσφέρει ιαπωνική κουζίνα omakase, με μόλις 16 θέσεις. Το πολυτελές μενού των πολλών πιάτων, θα συνοδεύεται από εξαιρετικά σάκε και ιαπωνικά κοκτέιλ.
Champagne και Caviar Bar & Cigar Lounge
Δίπλα στο Sedna, το Champagne και Caviar Bar θα προσφέρει εκλεκτό χαβιάρι και σολομό Balik, συνδυασμένα με Grand Cru και grower champagnes. Οι λάτρεις των πούρων θα βρουν τη δική τους γωνιά στο Cigar Lounge, όπου εκτός από πούρα και σπάνια αποστάγματα, θα διατίθεται και ένα μοναδικό pairing εμπειρίας με Premier Cru σοκολάτες.
Terrasse: Μεσογειακές γεύσεις σε ανοιχτή κουζίνα
Το Terrasse, εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο, θα προσφέρει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σε ένα χαλαρό περιβάλλον με live cooking stations.
Bar Piscine & Mobile Mojito Experience
Το Bar Piscine, δίπλα στην πισίνα, θα σερβίρει μεσογειακά ελαφριά γεύματα και δροσιστικά κοκτέιλ. Ένα από τα highlights θα είναι το Mobile Mojito Experience, όπου οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν Mojitos φτιαγμένα επιτόπου με χειροποίητο πάγο.
Marina Bar & Bar O
Το Marina Bar, που εμφανίζεται μόνο όταν το γιοτ αγκυροβολεί, θα προσφέρει θέα στα θαλάσσια σπορ την ημέρα και μια ήρεμη ατμόσφαιρα για παρατήρηση αστεριών το βράδυ. Το Bar O, εμπνευσμένο από τη χρυσή εποχή των αεροπορικών ταξιδιών, θα διαθέτει tableside mixology και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.
Salon και Pistachio: Γλυκές απολαύσεις
Το Salon θα λειτουργεί ως κεντρικό lounge για πρωινό και απογευματινό τσάι, ενώ το καφέ Pistachio θα προσφέρει γλυκά, παγωτά και αρτοσκευάσματα για κάθε στιγμή της ημέρας.
Horizon Lounge: Χρυσές Στιγμές με θέα τον ορίζοντα
Το Horizon Lounge θα είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης το βράδυ, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, signature κοκτέιλ και μεζέδες.
Και φυσικά, για όσους προτιμούν την απόλυτη ιδιωτικότητα, το in–suite dining θα είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο.
Διαβάστε ακόμα:
Ποιοι είναι οι ελληνικοί προορισμοί με τη μεγαλύτερη αύξηση απευθείας προκρατήσεων το 2025
Σαντορίνη: Ένα διαμάντι γεωλογίας, τοπολογίας και πολιτισμού
Ποιες είναι οι προτιμήσεις των Ινδών που ταξιδεύουν το εξωτερικό